top of page

Klik en schuif... Wie ben jij?

Coachkaarten junior, Uitgeverij Pica 

www.uitgeverijpica.nl

Voor kids

Hoi!

 

Zit je niet zo lekker in je vel op dit moment? Soms gebeuren er dingen waar je niet blij van wordt. Of zelfs heel verdrietig. Bijvoorbeeld als er thuis of op school iets is waar je je zorgen over maakt. Je kunt je dan eenzaam voelen, verdrietig, of boos. Of je voelt van alles maar je weet niet precies wat. En je weet ook niet wat je er aan kan doen. Bijvoorbeeld als je je op school niet op je gemak voelt, of als je het lastig vindt om vrienden te maken.

 

Er zijn veel kids die ergens moeite mee hebben en dat is voor hen heel vervelend. Sommige kids hebben ook zoiets als ADHD of hooggevoeligheid. Hier kun je niets aan doen, maar je kunt er wel veel last van hebben!
 

Ik ben Wendie en ik ben coach voor kinderen, jongeren én hun ouders. Bij mij komen allerlei verschillende kids die ergens hulp bij nodig hebben. Dat kan iets kleins zijn of iets groots. Als je bij mij komt met je probleem gaan we samen kijken wat we eraan kunnen doen. Door dingen te doen die jij leuk vindt. Dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld tekenen, knutselen, spelletjes en kletsen. Of als je wat ouder bent dan praten we om uit te vinden wat werkt voor jou. In ieder geval mag jij aangeven wat je wilt en doen we de dingen zoals het goed voelt voor jou. In een gesprek met mij mag je gewoon jezelf zijn. Zo gaan we kijken hoe ik jou kan helpen met dat waar je mee zit!

 

Natuurlijk gaan we eerst kennismaken zodat je weet wie ik ben. En zodat je kunt beslissen of het je wat lijkt of niet. We gaan alleen aan de slag als jij het wilt.

Als je vragen hebt, laat het mij weten. Ik help je graag!
Groetjes, Wendie

Foto_Wie vraag je om hulp
Foto_Welke superkracht zou je willen hebben
Foto_Wat zou je willen durven
Foto_Wat maakt je boos
Foto_Waar zie je tegenop
Foto_Wanneer voel je je alleen
Foto_Welk gevoel zou je vaker willen hebben
Foto_Wat zou je doen-onzichtbaar zijn
Foto_Hoe bereik je je doel
bottom of page